Křehké řezy s revení

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme si těsto z hladké mouky, másla, žloutků, 5 lžic vody a najemno nastrouhané citronové kůry. Necháme je chvíli odpočinout.
  • 2
    Těsto potom rozdělíme na 2 stejné díly. Jeden díl vyválíme a upravíme na suchý plech. Naklademe najemno nakrájenou reveň, kterou jsme nejdříve spařili vařící vodou.
  • 3
    Posypeme cukrem a trouchou strouhanky.
  • 4
    Vyválíme si druhý díl těsta a položíme na reveň. Kraje k sobě přimáčkneme.
  • 5
    Pečeme v předehřáté mírné troubě asi 35-40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.