Krémová hořčičná omáčka
15 min.
Ingredience
- 80mililitrůOlej olivový
- 80mililitrůMáslo čerstvé
- 100mililitrůVývar z hovězích kostí
- 50gramůHořčice Dijonská
- 5gramůSůl
- 5gramůCukr krupice
- 10gramůHořčice
- 80mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 10gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
45 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
95 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zahřejeme olej s cukrem, smetanou, máslem a vývarem, dobře promícháme.
- 2Přidáme všechny druhy hořčice a ochutíme solí a koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.