Krémová rajčatová polévka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
79 mg
Cukr
84 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krajíce chleba nakrájené na kostky dáme péct na 15 min. do předehřáté trouby.
  • 2
    Mouku smícháme se smetanou, přidáme rajčatový protlak, tři hrnky vody a špetku soli.
  • 3
    Polévku povaříme.
  • 4
    Žloutky smícháme s máslem v jiném hrnci, pak přes ně vylijeme horkou polévku.
  • 5
    Promícháme a přidáme hrst nadrobno nasekané petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.