Krémová slepičí polévka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou slepici rozkrájíme na menší kusy a s cibulí a zeleninou ji uvaříme v osolené vodě doměkka. Potom maso vykostíme a rozemeleme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji po částech vývarem a povaříme asi 10 minut. Přidáme umleté maso a vše ještě 5 minut povaříme.
  • 3
    Před podáváním do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.
  • 4
    Podáváme s toasty nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.