Krémové linguine s krevetami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
5 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zvolna opečeme plátky česneku, přilijeme víno a necháme 2 minuty prohřívat. Vmícháme smetanu a citrónovou šťávu, osolíme, opepříme.
  • 2
    Krátce necháme odpařit a vsypeme vyloupané nevařené krevety a prohřejeme.
  • 3
    Uvařené těstoviny smícháme s omáčkou a polovinou nasekané pažitky. Promícháme, rozdělíme na talíře a posypeme zbývající pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.