Křen jablkový
0 min.

Ingredience
- 25mililitrůOcet kvasný lihový
- 300mililitrůVývar z hovězích kostí
- 150gramůKřen
- 5gramůSůl
- 40gramůCukr krupice
- 150gramůJablka
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
41 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
765 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout.
- 2Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka. Vše přisolíme a přidáme cukr a ocet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.