Křen vaječný
22 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPažitka
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceKřen
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
126 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Žloutky uvařené natvrdo smícháme se syrovým žloutkem.
- 2Křen nastrouháme na jemno a přidáme spolu s ostatními přísadami do žloutků a vše řádně rozmícháme. Na závěr posypeme nasekanou pažitkou.
- 3Křen vaječný podáváme ke studenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.