Kreolské koblihy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
303 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Droždí rozpustíme ve vodě. Horkou uvařenou rýži rozmačkáme vidličkou a necháme trochu vychladnout. Smícháme droždí a rýži, zakryjeme utěrkou a necháme přes noc na teplém místě.
  • 2
    Do nabobtnalé rýže přidáme vejce, cukr, mouku, sůl, muškátový oříšek a vše dobře prohněteme. Smažíme v dostatečném množství rozpáleného oleje, malé kousky těsta vykrajujeme lžící. Ještě horké posypeme moučkovým cukrem se skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.