Křepelčí prsíčka s třešněmi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prsíčka z křepelek vykostíme, omyjeme o osušíme. Máslo rozehřejeme na pánvi a prsíčka smažíme z obou stran 2-3 minuty.
  • 2
    Koňak ohřejeme. Prsíčka polijeme horkým koňakem a zapálíme. Plamen uhasíme bílým vínem. Osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme asi 5 minut. Třešně necháme okapat a vypeckujeme. Třešně a šťávu z kompotu přidáme ke křepelčím prsíčkům na pánev a asi 2 minuty povaříme. Ochutíme trochou cukru.
  • 3
    Křepelčí prsíčka upravíme na talíře a posypeme třešněmi. Vše pokapeme vypečenou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.