Křepelky na česneku se salátem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
26 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z křepelek odstraníme kostru, páteř a rozpůlíme je. Smícháme máslo, omáčku, skořici, anýz, kardamom, med a pět stroužků česneku na plátky.
  • 2
    Křepelky položíme do kastrolu hrudí dolů a potřeme česnekovou směsí. Křepelky pečeme v troubě patnáct minut a jednou je obracíme.
  • 3
    Z ostatních surovin vyrobíme salát.
  • 4
    Křepelky podáváme s rýží a salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.