Křepelky na medu

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a očištěné křepelky omyjeme, osušíme, lístky tymiánu posekáme najemno, nasypeme do misky, přidáme med, ocet, rozmícháme a touto směsí potřeme křepelky po celé ploše. Jeden citron nakrájíme na plátky, druhý citron na kostičky. Břišní dutiny obou křepelek rovnoměrně naplníme kostičkami citronu, křepelky vložíme do pekáčku, poklademe plátky citronu, přidáme celý pepř, pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme, dokud křepelky nezezlátnou.
  • 2
    Upečené křepelky rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.