Křepelky na portském víně

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
48 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Na každou křepelku položíme plátek slaniny a vinný list. Převážeme nití.
  • 2
    Připravené křepelky opečeme po všech stranách na 40 g másla dozlatova. Přebytečný tuk slijeme, přilijeme portské víno a pod pokličkou pečeme 15-20 minut.
  • 3
    Křepelky vyjmeme, přilijeme vývar a vaříme do částečného zhoustnutí. Zbylé máslo nakrájíme na vločky a zašleháme do omáčky - už nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.