Křepelky po čínsku

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
130 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křepelky omyjeme, oddělíme stehýnka a prsíčka. Prsíčka vykostíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Sójovou omáčku, sherry, med, vývar a zázvor přivedeme k varu a potom necháme marinádu zchladnout. Křepelčí maso marinujeme asi 10 minut. Okapaná a osušená stehýnka smažíme na horkém oleji asi 6 minut.
  • 3
    Nakrájená prsíčka necháme okapat, osušíme je, napícháme na špejle a smažíme asi 4 minuty. K masu podáváme zbytek marinády a porce posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.