Krevetová polévka s cibulkou

25 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
672 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce se slepičím vývarem přidáme citronovou šťávu, zázvor a nakrájenou cibulku. Vodu přivedeme k varu, vmícháme rýži, poté snížíme teplotu a vaříme 8 minut.
  • 2
    Polévku následně osolíme, opepříme, přidáme krevety, ocet a opět uvedeme do varu, vařit necháme přibližně dvě minuty.
  • 3
    Na závěr v hrníčku rozmícháme vejce a velice pomalu je vléváme za neustálého míchání do polévky. Povaříme další dvě minuty a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.