Krevetová polévka s hráškem
45 min.
Ingredience
- 250gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůHrášek
- 1lžíceOlej olivový
- 120gramůCibule
- 1,5litryVývar drůbeží
- 5gramůZázvor celý
- 200gramůTěstoviny Capellini
- 10gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
12 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krevety rozkrájíme na kousky. Nakrájenou cibuli smažíme na oleji doměkka. Přilijeme kuřecí vývar a přivedeme jej k varu.
- 2Přidáme nastrouhaný zázvor, cukrový hrášek, krevety a těstoviny. Vaříme při střední teplotě 4 minuty. Osolíme a opepříme podle chuti, ozdobíme čerstvými lístky bazalky a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.