Krevetové kapsy s dresinkem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
18 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s vajíčkem, olejem, solí a vodou podle potřeby. Vypracujeme těsto, zabalíme je do vlhké utěrky a necháme hodinu odpočinout.
  • 2
    Krevety očistíme, vyloupeme a nakrájíme. Rozmixujeme je spolu s česnekem, zázvorem a šalotkou.
  • 3
    Těsto vyválíme a vykrájíme z něj kolečka, do všech vložíme krevetovou směs a zabalíme. V kastrolu vaříme všechny kapsy pět minut, vodu poté scedíme a kapsy rozdělíme na talíře.
  • 4
    Smícháme nakrájenou papriku, rybí vývar, cukr, citronovou šťávu a arašídový olej. Směs podáváme s těstovinovými kapsami jako dresink.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.