Krevetový koktej s vejci

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jogurt vymícháme dohladka, přidáme majonézu, citronovou šťávu a mléko. Vmícháme na osminky nakrájené ředkvičky, šalotku nakrájenou nadrobno a nasekaný kopr. Vše dochutíme solí a pepřem. Misky vyložíme listy salátu, vejcem nakrájeným na čtvrtiny a krevetami, vše vmícháme do omáčky. Ještě jednou dochutíme solí a pepřem a rozdělíme do jednotlivých misek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.