Krevetový koktejl

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mražené vyloupané krevety necháme povolit, přelijeme vařící vodou, tři minuty prohříváme a pak vodu slijeme.
  • 2
    Pokud použijeme malé krevetky, necháme je celé. Pokud použijeme větší, nakrájíme je na menší kousky.
  • 3
    Do misky ke krevetám přidáme kousky nakrájeného kompotovaného ananasu, majonézu, kečup a bílé víno. Osolíme a opepříme. Dobře promícháme a dáme vychladit.
  • 4
    Připravíme sýrové toustíky. Bílý toustový chléb překrojíme nejprve na dva a pak na čtyři trojúhelníky, ty naskládáme na plech, posypeme nastrouhanou mozzarellou a pečeme v troubě cca 3 minuty, až se sýr rozteče.
  • 5
    Koktejl podáváme ve skleničkách nebo miskách, ozdobený listem zeleného salátu, proužkem červené papriky a trojúhelníčkem citronu. Přidáme teplý sýrový toustík.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Krevetový koktejl
Výborný koktejl 😎