Krevetový salát s celerem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Bulvu celeru očistíme, nakrájíme na tenké plátečky, které spaříme horkou vodou. Řapíky celeru posekáme nadrobno.
  • 2
    V míse promícháme krevety se zeleninou, přimícháme majonézu, smetanu, ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Na dezertní talířky upravíme listy hlávkového salátu, na které poklademe krevetový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.