Krevetový salát s grapefruitem a řapíkatým celerem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
26 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát polníček očistíme, opláchneme, necháme dobře okapat. Celerové řapíky omyjeme, stáhneme vlákna a nakrájíme ne tenké plátky.
  • 2
    Grapefruity okrájíme až na čistou dužninu, dílky čistě vykrojíme. Uvolněnou šťávu přitom zachytíme.
  • 3
    Na zálivku rozmícháme grapefruitovou a citronovou šťávu, cukr, sůl, pepř a olej.
  • 4
    Salát polníček, celer a grapefruit dáme do mísy. Přidáme vařené krevety. Pokapeme zálivkou a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.