Krevetový salát v avokádových půlkách

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané krevety potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10 minut na 200 °C.
  • 2
    Po vychlazení nakrájíme větší krevety, aby měřili tak 1,5 cm. Smícháme je se zázvorem, majonézou, octem, nasekaným koriandrem a nasekanou jarní cibulkou. Osolíme a opepříme a dáme do lednice.
  • 3
    Avokáda podélně rozpůlíme, vyjememe pecky a dáme na talíř. Do děr po peckách rozdělíme krevetový salát. Podáváme se skrojky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Krevetový salát v avokádových půlkách
Máme rády jídla s krevetami 😉