Krevety na česneku, petrželi a chilli
23 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 60gramůMouka polohrubá
- 900gramůKrevety tygří - loupané
- 2lžícePetržel - nať
- 2kusyChilli paprička
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 40mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
353 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme olivový olej, citronovou šťávu, dva prolisované stroužky česneku, nasekané chilli papričky a ve směsi necháme marinovat krevety přibližně dvě až tři hodiny.
- 2Poté krevety obalíme v mouce a zprudka je smažíme na pánvi s olejem asi dvě až tři minuty. Pak z nich necháme okapat přebytečný tuk a podáváme s petrželí a plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.