Krevety na cideru
25 min.
Ingredience
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej olivový
- 80mililitrůCalvados
- 800gramůKrevety tygří
- 250mililitrůVíno jablečné
- 200mililitrůZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
40 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krevety osolíme, opepříme a osmahneme po dobu pěti minut na rozpáleném oleji. Poté podlijeme calvadosem a ciderem a povaříme 2 minuty. Přidáme smetanu, povaříme další 2 minuty.
- 2Osolíme a opepříme dle chuti a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.