Krevety s anglickou slaninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
653 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety omyjeme pod studenou vodou. Klademe je rovnoměrně na plátky slaniny, pevně srolujeme, poprášíme moukou a spíchneme párátkem. Osmažíme je v rozpáleném oleji dokřupava, vyjmeme, upravíme na servírovací mísu a necháme na teplém místě.
  • 2
    Ve zbylém tuku po smažení osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a posypeme s ní usmažené ruličky. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.