Krevety s anglickou slaninou
35 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 150gramůKrevety tygří - loupané
- 200gramůAnglická slanina
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusCibule
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
653 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krevety omyjeme pod studenou vodou. Klademe je rovnoměrně na plátky slaniny, pevně srolujeme, poprášíme moukou a spíchneme párátkem. Osmažíme je v rozpáleném oleji dokřupava, vyjmeme, upravíme na servírovací mísu a necháme na teplém místě.
- 2Ve zbylém tuku po smažení osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a posypeme s ní usmažené ruličky. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.