Krevety s fenyklem

14 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
777 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety vsypeme do hrnce, zalijeme vroucí vodou, lehce osolíme a vaříme zvolna zhruba 4 minuty. Poté je scedíme, necháme okapat, vychladnout, nakrájíme je na menší kousky, zakapeme polovinou citronové šťávy a promícháme. Očištěný křen nastrouháme na jemno, fenyklovou nať a lístky zeleného čaje posekáme, citronovou kůru strouháme na jemném struhadle. Do smetany vmícháme křen, fenykl, kůru, čaj, promícháme, nalijeme na krevety, podle chuti osolíme, opepříme, rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.