Krevety zapečené s bešamelem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety povaříme ve slané vodě pár minut, scedíme, ulomíme hlavu, odstraníme krunýř, vložíme do malého pekáčku, přidáme lžíci másla, osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře. Na ohni necháme osmahnout, potom zalijeme bešamelem se smetanou a dáme do vyhřáté trouby na pár minut zapéct.
  • 2
    Zapečené krevety podáváme s toasty jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.