Křídla z rejnoka s bílou omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
717 mg
Cukr
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křídla z rejnoka pošírujeme těsně pod bodem varu ve vodě se lžící octa a bobkovým listem 8-10 minut.
  • 2
    V pánvi zvolna osmahneme nasekanou šalotku s trochou vinného octa, solí a pepřem. Když začně šalotka zlátnout, stáhneme plamen a přidáme kapary a tvaroh. Omáčku mícháme a příliš ji nezahříváme.
  • 3
    Křídla rajenoka zbavená kůže podáváme přelitá omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.