Křídla z rejnoka s bílou omáčkou
30 min.
Ingredience
- 2kusyRejnok křídla
- 3kusyBobkový list
- 750mililitrůVoda pitná
- 2lžíceOcet vinný s estragonem
- 1kusŠalotka
- 30gramůKapary sterilované
- 100gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
717 mg
Cukr
62 mg
Postup přípravy
- 1Křídla z rejnoka pošírujeme těsně pod bodem varu ve vodě se lžící octa a bobkovým listem 8-10 minut.
- 2V pánvi zvolna osmahneme nasekanou šalotku s trochou vinného octa, solí a pepřem. Když začně šalotka zlátnout, stáhneme plamen a přidáme kapary a tvaroh. Omáčku mícháme a příliš ji nezahříváme.
- 3Křídla rajenoka zbavená kůže podáváme přelitá omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.