Krkonošský kapr s kysaným zelím

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme a posypeme kmínem.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpálíme olej s máslem a porce kapra zprudka osmažíme z obou stran dozlatova.
  • 3
    Oloupeme cibuli a pokrájíme ji nadrobno. Pak kapra vyjmeme a na zbylém tuku cibuli zpěníme dorůžova, přimícháme sladkou a pálivou papriku, kysané zelí (jemně pokrájené), zakryjeme pokličkou a dusíme asi deset minut.
  • 4
    Do zelí vložíme porce kapra, přilijeme masový vývar a dusíme asi 5 minut, potom podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.