Krkovička na fazolkách

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme a poprášíme moukou. Osmahneme z obou stran na rozehřátém oleji.
  • 2
    Pak plátky vyjmeme a na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, vrátíme maso a přidáme papriku, pepř a na mírném ohni dusíme nejprve ve šťávě, později podléváme vodou.
  • 3
    Téměř před dokončením přidáme smetanu a předem podušené fazolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.