Krkovička plněná vinnou klobásou
70 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůKlobása vinná
- 4plátkyVepřová krkovička
- 1hrnekVoda pitná
- 4plátkyAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
20 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.
- 2Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka.
- 3Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem.
- 4Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.