Kroupový vývar s rajčatovou šťávou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kroupy umeleme na strojku na mák, vložíme je do osolené vody, přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu, cibuli a vše vaříme doměkka.
  • 2
    Odvar procedíme, přilijeme rajčatovou šťávu, přidáme máslo, petrželku a dále už nevaříme.
  • 3
    K polévce podáváme na nudličky nakrájenou žemli, nasucho opraženou a pokapanou máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.