Křupavé čínské zelí

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2017 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
222 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy čínského zelí rozebereme, vrchní tuhé listy nepoužijeme, omyjeme pod tekoucí vodou a řádně osušíme papírovými ubrousky. Každý list poté svineme do trubičky a nakrájíme na velmi tenké proužky, připomínající řasy.
  • 2
    Arašídový olej rozehřejeme ve woku, zelí do oleje opatrně nasypeme a smažíme zhruba půl minuty. Dle potřeby můžeme smažit v několika dávkách. Hotové zelí vyndaváme z woku lopatkou s otvory a odkládáme na vrstvu papírových ubrousků, aby odsál přebytečný olej.
  • 3
    Zelí vložíme do mísy, osolíme, pocukrujeme, přidáme pražené piniové oříšky, řádně promícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.