Křupavé kuře kung po

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
663 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme sůl, vaječný bílek a pastu z kukuřičné mouky a trošky vody.
  • 2
    Pakriku nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Rozehřejeme ve woku olej, přidáme kuřecí maso a 2 minuty zprudka smažíme. Vyndáme a udržujeme teplé. Do woku přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli papričky, zázvor a nakrájenou zelenou papriku. Smažíme minutu, přidáme kuřecí maso, žlutou fazolovou omáčku a víno. Promícháme a krátce dusíme. Přidáme opražené kešu oříšky a sezamový olej.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.