Křupavé ovoce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
42 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
9 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka, hrušky, broskve omyjeme a nakrájíme na větší kousky, které v misce smícháme dohromady. Banány oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme.
  • 2
    V pánvičce rozehřejeme máslo s třtinovým cukrem. Do pánvičky dáváme smíchané ovoce a zprudka opékáme. Když už máme všechno ovoce opečené, tak vložíme banány a také je opečeme. Nakonec v pánvičce opečeme mandle.
  • 3
    Ještě teplé ovoce rozdělíme do mističek, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou, posypeme mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.