Křupavé ovoce
30 min.
Ingredience
- 100gramůJablka
- 100gramůHrušky
- 100gramůBroskve
- 3kusyBanány
- 60gramůCukr třtinový
- 100gramůMandle
- 2decilitryVoda pitná
- 150gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
42 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
9 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Jablka, hrušky, broskve omyjeme a nakrájíme na větší kousky, které v misce smícháme dohromady. Banány oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme.
- 2V pánvičce rozehřejeme máslo s třtinovým cukrem. Do pánvičky dáváme smíchané ovoce a zprudka opékáme. Když už máme všechno ovoce opečené, tak vložíme banány a také je opečeme. Nakonec v pánvičce opečeme mandle.
- 3Ještě teplé ovoce rozdělíme do mističek, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou, posypeme mandlemi a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.