Křupavé trubičky s humrovou pěnou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
66 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 2
    Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme na čtverce a navineme na kovové trubičky. Upečeme dozlatova, cca 10minut a necháme vychladnout na formičkách.
  • 3
    Mezitím připravíme náplň. Utřeme máslo, žervé a najemno nasekané krabí maso. Dochutíme solí, pepřem a citronovou kůrou.
  • 4
    Trubičky z formiček sejmeme a pomocí lžíce naplníme krémem. Smetanu ušleháme dotuha, vmícháme trochu nakrájeného krabího masa a cukrářský sáčkem vyplníme konce trubiček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.