Krupicová kaše smažená s vejci

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
989 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupici za stálého míchání nasypeme do vroucího mléka, promícháme a pozvolna vaříme, až vznikne hustší kaše. Odstavíme a necháme chladnout.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na malé kostičky, cibulovou nať posekáme.
  • 3
    V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, promícháme a necháme zesklovatět. Vejce rozkvedláme, přimícháme ke krupicové kaši, osolíme, opepříme, přidáme do pánve, promícháme s cibulkou a smažíme, dokud se vejce nesrazí.
  • 4
    Pokrm rozdělíme na talíře, posypeme cibulovou natí a podáváme jako vydatnou snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.