Krupicové smaženky
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 50gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 120gramůPšeničná krupice
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
35 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
650 mg
Postup přípravy
- 1Mléko osolíme, přivedeme k varu, přidáme krupici a povaříme na hustou kaši. Necháme zchladnout, přimícháme vejce, polovinu nastrouhaného sýra a polovinu strouhanky. Kaši necháme úplně vychladnout a poté vytváříme bochánky, obalíme je ve zbylém sýru smíchaném se strouhankou a usmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.