Krupicový svítek
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 20gramůOlej stolní
- 0,06litrMléko polotučné
- 20gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
173 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Z mléka, soli a krupice uvaříme hustou kaši.
- 2Máslo se žloutkem utřeme, přidáme vychladlou kaši a zlehka vmícháme sníh.
- 3Svítek pečeme v troubě na omeletní pánvi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.