Krupky se skopovým masem
60 min.

Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaMajoránka
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaSůl
- 250gramůKrupky trhané
- 200gramůSkopová plec
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 150gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 4stroužkyČesnek
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
51 mg
Postup přípravy
- 1Krupky dobře propláchneme, vložíme na část rozehřátého oleje, osolíme, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
- 2Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme. Osmahneme je na zbylém oleji, podlijeme trochou horké vody a dusíme 25 minut. Osolíme, přidáme zeleninovou směs a dusíme do změknutí.
- 3Nakonec přimícháme krupky, utřený česnek, majoránku a worcester. Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.