Krupky se skopovým masem

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4lžíceOlej stolní
    • 1špetkaMajoránka
    • 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
    • 1lžičkaSůl
    • 250gramůKrupky trhané
    • 200gramůSkopová plec
    • 50gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 150gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 4stroužkyČesnek
    • 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
51 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky dobře propláchneme, vložíme na část rozehřátého oleje, osolíme, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme. Osmahneme je na zbylém oleji, podlijeme trochou horké vody a dusíme 25 minut. Osolíme, přidáme zeleninovou směs a dusíme do změknutí.
  • 3
    Nakonec přimícháme krupky, utřený česnek, majoránku a worcester. Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.