Krůta s jablky pečená s divokým kořením

190 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
108 g
Tuky
15 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka nakrájíme na osminky a vykrájíme z nich jádřince. Krůtu očistíme, vložíme do pekáče a do vnitřku vložíme jablka. Koření rozdrtíme a posypeme jím krůtu, poté ji poklademe plátky anglické slaniny, podlijeme polovinou piva a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. V průběhu pečení přeléváme výpekem a podléváme zbylým pivem.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, odložíme poklici a krůtu dopečeme, až je kůrka křupavá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.