Krůtí guláš s kysaným zelím

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vykostíme a nakrájíme na kostičky. Zprudka je opečeme ze všech stran na tuku, přimícháme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli a dusíme asi 5 minut. Osolíme, opepříme a ochutíme mletou paprikou.
  • 2
    K masu přidáme kysané zelí, bobkový list a jalovec. Podlijeme vínem a 375 ml vody. Vše dusíme 30 minut.
  • 3
    Očištěné papriky nakrájíme na kostičky, přidáme do guláše a dusíme dalších 15 minut. Podle chuti ještě osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a špetku cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.