Krůtí křídla na slanině s klobásou

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
42 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křídla omyjeme, posypeme solí, pepřem a pomažeme máslem. Slaninu nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka, cibuli nadrobno.
  • 2
    Do pekáčku nasypeme slaninu, necháme rozškvařit a jakmile pustí tuk, přidáme máslo, cibuli, kolečka klobásy, osmahneme, zaprášíme troškou mouky, necháme rozpustit, přiložíme krůtí křídla, podlijeme vývarem a dáme péct. Pečeme 50 minut. Během pečení často kontrolujeme, podléváme vodou a maso potíráme vypečeným tukem z pekáčku.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.