Krůtí maso na víně se žampiony

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
539 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce krůtího masa osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po všech stranách na oleji. Podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme v troubě doměkka. Během dušení maso přeléváme šťávou a podléváme vodou.
  • 2
    Očištěné, na plátky nakrájené žampiony spolu se lžičkou citronové šťávy a špetkou soli podusíme na másle.
  • 3
    Když je maso měkké, odstraníme pokličku, přidáme žampiony a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.