Krůtí maso na zelenině

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso nakrájíme na kostičky, rajčata omyjeme a pokrájíme na osminky, papriku bez jádřince na slabé proužky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme rajčata s paprikou, zalijeme sojovou omáčkou, promícháme, jakmile zelenina pustí šťávu, zvýšíme žár a dusíme, dokud se všechna tekutina neodpaří.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.