Krůtí maso s chřestem a pomerančovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 15mililitrůOlej olivový
- 30gramůMáslo čerstvé
- 8kusůKrůtí prsa
- 130mililitrůMarmeláda pomerančová
- 30mililitrůDžus pomerančový
- 60mililitrůVývar drůbeží
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůChřest bílý
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Chřest omyjeme a očistíme, maso osolíme a opepříme.
- 2Olej rozpálíme, osmažíme na něm maso do zlatova, cca 8 minut. Poté vyjmeme z pánve, do rozpáleného oleje přidáme marmeládu, džus a vývar. Osolíme a opepříme, necháme povařit 5 minut. Chřest uvaříme v páře, poté ho i s masem rozdělíme na talíře a přelijeme pomerančovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.