Krůtí maso s chřestem a pomerančovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest omyjeme a očistíme, maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Olej rozpálíme, osmažíme na něm maso do zlatova, cca 8 minut. Poté vyjmeme z pánve, do rozpáleného oleje přidáme marmeládu, džus a vývar. Osolíme a opepříme, necháme povařit 5 minut. Chřest uvaříme v páře, poté ho i s masem rozdělíme na talíře a přelijeme pomerančovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.