Krůtí maso s jarní zeleninkou
45 min.
Ingredience
- 130gramůKrůtí prsa
- 7gramůOlej rostlinný
- 100gramůKedlubna
- 80gramůŘedkvička
- 20gramůFeferony
- 10gramůOmáčka sójová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, oloupanou kedlubnu rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Feferonku zbavíme zrníček a nakrájíme ji na tenké plátky. Omyté a osušené krůtí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme připravenou zeleninu a papričku, přilijeme sójovou omáčku a vše podusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.