Krůtí maso s jarní zeleninkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, oloupanou kedlubnu rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Feferonku zbavíme zrníček a nakrájíme ji na tenké plátky. Omyté a osušené krůtí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme připravenou zeleninu a papričku, přilijeme sójovou omáčku a vše podusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.