Krůtí maso s jarní zeleninou

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
845 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
46 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
11 g
Cukr
85 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozklepané krůtí řízky z obou stran posolíme, popaprikujeme a popepříme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na nich osmažíme z každé strany řízky dozlatova. Vyndáme je do tepla.
  • 3
    Zbývající olej nalijeme do prázdné pánve a restujeme na něm na tenká kolečka nakrájenou cibuli asi 4 minuty doměkka. Přidáme hrášek a hráškové lusky a restujeme vše asi 1 minutu, aby se směs prohřála. Zalijeme smetanou a vaříme asi 4 minuty do zhoustnutí.
  • 4
    Do pánve dáme připravené řízky. Omáčku dosolíme, dopepříme a dochutíme koriandrem a ještě 2 minuty povaříme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.