Krůtí maso s mrkví

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V teflonové pánvi rozpálíme máslo, vložíme cibuli, osmahneme, vložíme maso a okořeníme.
  • 3
    Mrkev oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme k masu a za stálého míchání opékáme. Do pánve slijeme nálev z kukuřice a dusíme při mírné teplotě asi 5 minut, dokud mrkev nezměkne.
  • 4
    Přidáme kukuřici, smetanu, pomerančovou šťávu a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.