Krůtí nudličky s kapustou a ředkvičkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
32 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kapusty odstraníme vnější listy, tvrdý střed odřízneme. Zbylou kapustu omyjeme studenou vodou a listy nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Ve větší pánvi rozehřejeme lžici másla a nakrájené maso na něm za stálého míchání osmažíme. Během smažení ho opepříme a osolíme, pak ho vyjmeme z pánve a v míse odložíme stranou.
  • 4
    Do pánve přidáme zbylé máslo a osmahneme na něm nakrájenou kapustu. Pak do pánve přilijeme vývar, podle chuti přidáme majoránku, pepř a sůl, zamícháme a na středním ohni za občasného promíchání 5 minut vaříme.
  • 5
    Ředkvičky důkladně omyjeme, každou nakrájíme na menší kousky, smícháme je s krůtím masem a vše přimícháme ke kapustě do pánve. Směs ještě krátce prohřejeme, dochutíme pepřem a solí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.