Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 180gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 5kusůAnčovičky konzervované
- 125mililitrůVývar drůbeží
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 150gramůFazolky mražené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
38 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme opepříme. Opečeme je na pánvi na rozehřátém oleji a vyjmeme.
- 2Do pánve vsypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme okapaného tuňáka a nakonec vmícháme ančovičky s kaparami. Přilijeme vývar, smetanu a několik minut povaříme. Potom vše rozmixujeme ponorným mixérem.
- 3Ke směsi přidáme opečené krůtí nudličky, fazolky a krátce povaříme.
- 4Pokrm ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.